FOAMING ENZYME FACIAL

Vil du redusere porene dine, gjenskape glød og beskytte huden din med virkningsfulle antioksidanter? Med den effektive Foaming Enzyme Treatment får du en kombinasjon av enzymer fra papaya og ananas sammen med glykolsyre. Resultatet er en tydelig eksfoliert, oppstrammet og jevnere hud

Skjem deg bort i helgen! Den dybderensende og eksfolierende ansiktsbehandlingen Foaming Enzyme Treatment fra iS CLINICAL peeler, gjenskaper, beskytter og beroliger huden med et eksklusivt skum og en kjølende maske

FoaminEnzymeTreatment_2
cc_180ml_2 (1)
Deesse-LED-mask-Australia-Side-image_1024x1024_2x_5264fda2-84ab-4646-8
Capture
FireandIce

Har du sensitiv hud, men ønsker likevel få bukt med uren hud eller dannelsen av fine linjer? Vår ansiktsbehandling Foaming Enzyme Treatment er et mildt, men effektivt skum som peeler huden samtidig som det tilfører beskyttende antioksidanter og virkningsfull fuktighet.

FOAMING ENZYME TREATMENT
BEROLIGENDE EKSFOLIERING | FUKT OG GLØD | OPPSTRAMMING


FOAMING ENZYME TREATMENT er en profesjonell behandling som kombinerer fruktsyre med enzymene fra papaya og ananas. Denne kombinasjonen gir en kraftfull, men beroligende effekt på huden. Behandlingen kan benyttes av alle hudtyper som har behov for effektiv eksfoliering og polering av huden samt oppstramming av fine linjer og rynker. Foaming Enzyme Treatments bioaktive ingredienser produserer et luksuriøst skum som effektivt eksfolierer og polerer overflaten og samtidig renser porene i dybden. Behandlingen avsluttes med en beroligende maske som lindrer og booster huden med fukt og antioksidanter. Foaming Enzyme Treatment etterlater huden med en flott, velfuktet overflate samt en sunn glød og glans.

.

Denne behandlingen gir skånsom men effektiv eksfoliering, med aktive enzymer
fra bl.a. papaya og ananas i en deilig skummaske får huden en frisk og sunn glød

 Cleansing Complex

RENS

Det første trinnet i iS Clinical program, RENSE, er viktig for å opprettholde en ren, klar og levende hudfarge. Våre rensemidler er ideelle for alle hudtyper, aldre og kjønn. Milde, men effektive resurfacing midler, balansert med kraftige antioksidanter, fjerner overflødige oljer, sminke og rusk uten å forårsake irritasjon eller tørrhet.

 Dèesse Pro

ANBEFALER.

Bruk fototerapi for å kontrollere utbrudd og visne arr:
“LED-lys er et av de hemmelige våpnene våre for kunder med kviseproblemer. Déesse Pro Mask leverer seks forskjellige fargelysinnstillinger som er nyttige for behandling av kviser, og de som er utsatt for kviser.

Blått lys har antibakterielle egenskaper, grønt lys hjelper til med å minimere hyperpigmentering etter utbrudd, og kombinasjonen av begge beroliger huden. 

Bonus: Den har også en modus som forbedrer kollagenproduksjonen. 

Kr. 1210,-  60 min. inkl. LED lys-terapi *

Kr. 970,-    40 min. 

BEHANDLING

1.  RENSE: iS CLINICAL CLEANSING COMPLEX

2. * DÈESSE PRO LED TERAPI Anti-Aging Rødt lys (630nm)

     * Øker produksjonen av kollagen

     * Øker produksjonen av elastin

     * Bidrar til å redusere fine linjer

     * Forbedrer hudens tekstur og tone

     * Øker hudens naturlige fuktighet

     * Revitaliserer hudfargen

     * Gjenoppretter hudens utstråling

2. FOAMING ENZYME MASQUE SYSTEM

3. VALGFRITT - DYPRRENGJØRING

4. REJUVENATING MASQUE

5. COPPER FIRMING MIST

6. HYDRERE: YOUTH EYE COMPLEX

7. PRO-HEAL® SERUM ADVANCE+®

8. HYDRA-COOL® SERUM

9. EXTREME PROTECT SPF 30