FIRE & ICE FACIAL

Visste du at vår Fire & Ice ansiktsbehandling også er kjent som ”The Red Carpet Facial”? Det er fordi den blir brukt av flere Hollywood-stjerner til å regenerere huden, redusere fine linjer og rense i dybden – og den etterlater huden med en fantastisk glød, som er som skapt for den røde løperen !

Fire&Ice_1
Capture
Fire&Ice_3_NO
New-Image-1
FireandIce
original
Deesse-LED-mask-Australia-Side-image_1024x1024_2x_5264fda2-84ab-4646-8

Hva kan en Fire & Ice ansiktsbehandling gjøre for deg? Fire & Ice ansiktsbehandling er laget for raskt og sikkert å polere og fornye hudens overflate, glatte ut, mykne og fremskynde cellefornyelsen samt redusere porer, fine linjer og rynker.

OM FIRE & ICE BEHANDLINGSPROSEDYRE (60 min.)


Denne intensive kliniske ansiktsbehandlingen er utviklet for å raskt og trygt å gjenopprette hudens overflate,samt at tilføre næringsrike ingrediensom til å penetrere ned gjennom hudoverflaten. Dette reduserer fine linjer
og rynker, huden blir glattere og myk, og cellefornyelsen fremmes.


Grunnlaget for denne fantastiske behandling er en kombinasjon av to terapeutiske iS CLINICAL masker. Den kraftfulle INTENSIVE RESURFACING MASQUE er basert på en klinisk formel som inneholder; glykolsyre (18%),
melkesyre, sitronsyre, eplesyre, retinol, Vitamin B3 og antioksidanter 

og grønn te-ekstrakt.


Den andre masken REJUVENATING MASQUE er en beroligende, fuktighetsgivende behandling basert på en formel som
inneholder; hyaluronsyre, aloe vera, grønn te ekstrakt, lakris ekstrakt, druekjerneekstrakt og rosmarin ekstrakt.


I tillegg til de unike profesjonelle behandlings maskene, suppleres denne fantastiske ansiktsbehandlingen av en unik kombinasjon av serumer og kremer, som alle er utviklet av iS CLINICAL som er den eksklusive kliniske merkevare av Innovative Skincare. Dette omfatter både aktive og lindrende elementer.
Behandlingen vekker sansene dine til liv ved å levere aromaer av varm kanel og frisk kald peppermynte.


Start behandlingen med Dèesse Pro LED Terapi

Forny huden din med kombinasjonen av iS Clinical Fire & Ice-behandlingen med en eksplosjon av LED, huden din blir strålende, glødende og "rød løper" klar.


Få også glødende hud i lunsjpausen som en ekspressbehandling.


Problemer med uren hud? iS CLINICALS Fire & Ice behandling er fantastisk for å effektivt behandle akne og urenheter. Her ses før- og etterbilder av en kunde som har fått 5 Fire & Ice behandlinger på 5 måneder, kombinert med et hudpleie-regime fra iS CLINICAL.
#isclinical #fireandice #redcarpettreatment #skincare #bluelove

 Cleansing Complex

RENS

Det første trinnet i iS Clinical program, RENSE, er viktig for å opprettholde en ren, klar og levende hudfarge. Våre rensemidler er ideelle for alle hudtyper, aldre og kjønn. Milde, men effektive resurfacing midler, balansert med kraftige antioksidanter, fjerner overflødige oljer, sminke og rusk uten å forårsake irritasjon eller tørrhet.

 Dèesse Pro

ANBEFALER.

Bruk fototerapi for å kontrollere utbrudd og visne arr:
“LED-lys er et av de hemmelige våpnene våre for kunder med kviseproblemer. Déesse Pro Mask leverer seks forskjellige fargelysinnstillinger som er nyttige for behandling av kviser, og de som er utsatt for kviser.

Blått lys har antibakterielle egenskaper, grønt lys hjelper til med å minimere hyperpigmentering etter utbrudd, og kombinasjonen av begge beroliger huden. 

Bonus: Den har også en modus som forbedrer kollagenproduksjonen. 

Kr. 1230,-  60 min. inkl. LED lys-terapi

Kr.  990,-     40 min.