Se hva som skiller dette utrolige hudpleiemerket.

Bli kvitt kviser med aktivt serum | iS Clinical | Josephine Fusco


I denne videoen diskuterer jeg fordelene med Active Serum fra iS Clinical. Hvis du lider av kviser og / eller fet hud, er dette serumet bra for deg!

My Night Routine / Marianna Hewitt


Å gjøre seg klar er kult, men å ta det bort føles enda bedre! Jeg elsker et friskt ansikt på slutten av dagen ... men jeg bruker omtrent 8139813 produkter før sengetid! Så se meg bli uklar ...

iS Clinical Super Serum Advance, Innovative Skincare, Anti Wrinkle / S MI


iS Clinical Super Serum Advance er veldig skånsom mot huden. Det hjelper med å redusere fine linjer, rynker og lette strekkmerker. Veldig bra for forebyggende behandling, bare prøv det noen uker og se resultatene. Dette serumet tilfører ikke noen ekstra 'fet' eller 'fet' struktur på huden din, siden den absorberes umiddelbart. Jeg bare elsker det!.

Antiaging hudpleie med iS Clinical | Polyvitamin Serum | Josephine Fusco


I denne videoen diskuterer jeg fordelene med PolyVitamin Serum fra iS Clinical for din PM-diett. For å ha vakker sminke begynner det hele med hudpleie

Is CLINICAL Fire & Ice.

iS CLINICAL

GENEXC SERUM er en revolusjonerende formel som inneholder vår egenutviklede kombinasjon av Extremozymes® som klinisk er bevist for å beskytte og gjenopplive grunnlaget for sunn hud, da de stimulerer genene forbundet med aldring, hydrering og flernivåbeskyttelse. GENEXC SERUM inneholder 20% av vår eksklusive vitamin C (L-askorbinsyre); som er formulert med en kraftig kombinasjon av botanisk hentede enzymer, antioksidanter og fruktsyrer hentet fra både land og sjø. Disse banebrytende ingrediensene fungerer synergistisk for å gi de mest vitenskapelig avanserte, klinisk beviste fordelene; forbedre utseendet på fine linjer og rynker og kvelden hudfarge, noe som resulterer i et mer ungdommelig, glødende utseende.